ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣΣεπτέμβριος 2020
Ο μαθητής μας Οδυσσέας Ντάρλας που σπουδάζει βιολοντσέλο στην τάξη του Μιχάλη Γιαβρή (διπλωματούχου, αποφοίτου του Ωδείου μας) έγινε δεκτός ως μέλος στην Καμεράτα Junior του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών) περνώντας με επιτυχία τις σχετικές εξετάσεις που διεξήχθησαν στις 7 Σεπτεμβρίου 2020.


Ιούλιος 2019
Επιλογή της αποφοίτου μας πιανίστας Παρασκευής Ράτη (τάξη Στέφανου Σιγάλα) για τις συναυλίες στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πιάνου που θα διοργανώση τη Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος τον Νοέμβριο 2019.
περισσότερα

Μάης 2018
Α΄ Βραβείο για την Έφη Πιτσινού (τάξη πιάνου Ναταλίας Σταματίου) στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό "Φίλωνα".

Συμμετοχή του σπουδαστή μας Μάριου Χριστοδούλου (τάξη σύνθεσης Σταμάτη Αθανάσουλα) με έργο του στα Εργαστήρια Νέων Συνθετών που διοργάνωσε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών.


Μάρτης 2018
Τρίτο βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής της UNESCO, στην κατηγορία του πιάνου, για την απόφοιτό μας Παρασκευή Ράτη (τάξη Στέφανου Σιγάλα)

Δεύτερο βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κιθάρας Παλαιού Φαλήρου για τον δεκάχρονο σπουδαστή του Ωδείου μας Γιώργο Ρόμπολα (τάξη Βασίλη Καναρά)

Σεπτέμβριος 2017


Φλεβάρης και Ιούλιος 2017
Βραβεύσεις των σπουδαστών μας Γιώργου Χιονίδη και Αλέξανδρου Αραπάκη (τάξη Βασίλη Καναρά) σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς κιθάρας.

Μάης 2016

Ιούνιος 2015Μάρτης 2015Απρίλης 2014Μάρτης 2014Φλεβάρης 2014

Νοέμβριος 2013
Ο απόφοιτός μας Παναγιώτης Πανάκος κέρδισε το Α’ Βραβείο Μουσικής για ταινία μικρού μήκους στο φεστιβάλ OneFilAm.
(περισσότερα)


Ιούνιος 2013
Ο απόφοιτός μας βιολονίστας Βασίλης Σούκας έγινε δεκτός στην Ακαδημία Σιμπέλιους. (περισσότερα)